VELOPATI

VeloPati er specialiseret i at give cykelryttere såvel som motionister optimale forhold til at performe bedst muligt på cyklen. Med stor professionalisme finder vi gennem samtale, behandling og test den ideelle position på cyklen, der tager højde for dig og din fysiologiske tilstand. Vi har stor ekspertise i forebyggelse og behandling af skader, som vil gavne dig i kampen for at blive en stærk og skadesfri rytter. Med et komplet behandlings- og bikefit performance system garanterer vi at gøre en forskel for dig, så du kan fokusere på at yde dit maksimale.

Hvad er velopati?​

  • Produkt udviklet af Velofit og Aarhus Osteopati.
  • Formålet er at tilbyde det mest komplette behandlings- og bikefit-performancesystem tilgængeligt på markedet.
  • Helhedsorienteret performancesystem, som fokuserer på cykelrytterens anatomi, fysiologi og biomekanik.

Hvordan forløber velopati?​

I første fase af VeloPati foretages en grundig samtale om skadeshistorie og en helhedsorienteret klinisk, osteopatisk undersøgelse af alle cykelrelaterede områder, hvorefter en diagnose og/eller et funktionsproblem stilles. Derefter udføres manuel behandling af de områder i kroppen, som kan have indflydelse på den fysiologiske ydeevne, og de områder, der mekanisk kan skabe problemer på cyklen.

I anden fase af VeloPati foretages en grundig cykelrelateret samtale rettet mod skadesforebyggelse og performanceoptimering. Derefter foretages bikefittet, hvor fokus er rettet på den individuelle problemstilling, forbedret ydeevne, skadesreducering og komfort.

Hvorfor velopati?​

  • VeloPati undersøger og behandler alle systemer i kroppen - det muskuloskeletale system (led, muskler, bindevæv etc.), kredsløbet (hjerte, lunger, lever nyrer og blodkar), nervesystemet, fordøjelsessystemet (mave, tarm, lever, bugspytskirtel). Alle disse systemer er vigtige for, at kroppen fungerer optimalt i hvile såvel som under fysisk stress.
  • VeloPati analyserer alle parametre, som påvirker cykelrytterens position på cyklen, og sørger for, at kroppen og cykelpositionen optimeres ift. maksimal ydeevne i form af kraftoverførelse, aerodynamik og komfort.
  • Sammen sørger osteopatisk behandling og bikefit fra Velofit for, at cykelrytteren kan yde bedst muligt på cyklen uden bekymringer for overbelastningsskader eller nedsat ydeevne.

Hvem kan velopati hjælpe?​

  • Cykelrytteren, der døjer med skader på cyklen.
  • Cykelrytteren, som gerne vil præstere maksimalt.
  • Cykelrytteren, som gang på gang har fået behandlinger ved andre fagfolk, men kun oplevet kortvarig forbedring

Pris 2800,-

Dette inkluderer 45-60 min osteopatisk undersøgelse og behandling samt bikefit fra Velofit inkl. opfølgning​

Navigation​

Kontakt

​Velofit

Sydhavnsgade 7, 2 sal. 

Indgang fra baggården

8000 Aarhus C

Tlf.: 24 77 75 72

Mail: info@velofit.dk

CVR: 33727089

Booking